Kutatás (A kép illusztráció)

Kutatás

Kutatás (A kép illusztráció)
Kutatás (A kép illusztráció)

Amikor Bogikával otthon voltunk és elszántan kerestünk terápiát, ami meggyógyíthatja a kislányunkat, értetlenül és iszonyú dühösen fogadtam azokat a válaszokat, amikor azzal érveltek, hogy az adott terápia az életminőség javítását szolgálja, de a gyógyulást nem.

Nem akartam elfogadni, hogy nincs olyan terápia, ami meggyógyítja a kislányunkat, hanem csak olyan, ami könnyebbé teszi neki a hátralévő, rövidke időt.

Hisz én megígértem neki …

Nem akartam elfogadni, hogy nincs olyan terápia …

Ma már egy kicsit másként látom.

Sajnos látom az egészségügy limitációit (érdekeit) az egész világon. A NAGY CÉGEK újabb és újabb, nagy mennyiségben eladható „egyszerű” gyógyszerek előállítására törekednek, erre fordítják tudományos, anyagi, … erőforrásaikat. A pici életek nem számítanak (eléggé …).

És látom azt is, hogy a 🎗Kis Hősöknek valóban szükségük van arra, hogy az „életminőségük” javuljon. Különösen a legnehezebb helyzetben lévőknek. Teljesebb életet élhetnek, nagyobb esélyük van a gyógyulásra. A 🎗Bátor Kicsi Lélek Alapítvány ebben is igyekszik segíteni. Folyamatosan 20-25 kisgyereket és családjaikat támogatjuk havi, célzott támogatással, de van, hogy a tanulásban segítünk, mosógépet veszünk vagy éppen a lakhatásban igyekszünk megoldást találni.

🧪Ugyanakkor, nagy örömmel mondtunk igent egy kérésre, melyben egy kutatás támogatásához kérték a segítségünket.

🧪A kutatás célja, hogy megoldást találjanak a kezelés, a sugárterápia, a kemoterápia … rövid és hosszútávú mellékhatásainak csökkentésére. Szépséges cél ❤️ Felmérések szerint 5 kisgyerekből 3 szenved a kezelés mellékhatásaitól. Ezek lehetnek diabétesz, különböző szervek működésének problémái, mentális nehézségek, meddőség, … de akár egy következő rák kialakulása is.

🧪A kutatás azt a célt szolgálja, hogy a kezelésen átesett Kis Hősök ne szenvedjenek a kezelés mellékhatásaitól.

Szépséges cél ❤️

Köszönjük Nektek, hogy segíthetünk elérni 🙏

Köszönöm, hogy elolvastad!

Attila, Bogika, Boróka és Boldizsár apukája

Leave a Comment