Csodálatos Hanna

Kedves Barátaink,

a hétvégén elutaztunk Bényére, meglátogattuk Hannát és családját. A 🎗Csodálatos Hannát, mert így hívja a Doktor Bácsi. Igen, ez a kislány egyszerűen CSO-DÁ-LA-TOS ❤️ Mosolygós, közvetlen, vidám, … észre sem lehet venni, hogy a világ egyik leggonoszabb betegségével vívja kis harcát.

Minket is azonnal levett a lábunkról ❤️

A Családnak viszont nagyon elkél a segítség …

Kedves Barátaink, a 🎗Bátor Kicsi Lélek Alapítvány 2015 évi megalapítása óta már nagyon sok helyen jártunk, nagyon sok, nehéz helyzetet láttunk. Kis támogatottjaink nem „csak” a világ egyik leggonoszabb betegségével vívják a harcukat, de szociálisan is nehéz helyzetben vannak.

Sok nehéz helyzetet láttunk már, de azt hiszem, Hanna és családja az egyik legnehezebb helyzetben lévő család, akikkel valaha találkoztunk …

Nagyon elkél a segítség …

Hála Nektek 🙏 sikerült találni mestereket! Tökey Gyula keresett meg minket, a 🏠 TB Otthon Generál Építő Kft tulajdonosa és felajánlotta segítségüket, kialakítják Hannáék kis házában a konyhát és a fürdőt.

Sajnos, a mesterek bármennyire is igyekeznek segíteni, a maradék költség még így is jóval magasabb, mint amire számítottunk, de megoldjuk 💪 Az előkészületek megkezdődtek 🙂 A kicsi 🎗Hannának és családjának, ezen a télen már nem kell a roskadozó melléképületbe átmenni, ha egy pohár vizet szeretnének inni, vagy csak egy finom fürdőt szeretnének venni 🙂

Köszönjük Nektek 🙏

Köszönöm, hogy elolvastad!

Támogatásotokat megköszönve – és most tényleg, nekünk is elkél a segítség … – szeretettel,

Attila
Bogika, Boróka és Boldizsár apukája

Leave a Comment